Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja palautukset

Kun tilaat hiusvärejä verkkokaupastamme, saat etämyyntiä koskevan 14 vuorokauden palautusoikeuden. Tilauksen palautusoikeus lasketaan alkavaksi siitä päivästä, kun saat paketin.

Hiusvärin palauttaminen

Hiusvärien palauttamisessa on erittäin tärkeää pitää mielessä se, että pakkauksen tulee olla tismalleen samassa kunnossa kuin se oli tilauksen vastaanottohetkellä. Et siis voi avata pakkausta, kokeilla hiusväriä tai käyttää sitä, mikäli haluat palauttaa sen.

Palautusohje

Voit tehdä palautuksen lähettämällä tuotteet meille Postin kautta. Asiakaspalvelumme antaa sinulle palautuslomakkeen, joka tulee liittää mukaan pakettiin. Palautuksen kustannukset tulevat asiakkaan maksettaviksi, ja me emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Pakkaathan hiusvärit erittäin huolellisesti, jotta ne eivät vaurioidu kuljetuksessa.

Rahojen palautus

Tarkistamme kaikki palautukset huolellisesti ja varmistamme, että hiusvärit ovat alkuperäisessä kunnossa. Voimme joutua hylkäämään palautuksen, mikäli pakkaus on avattu – tämä on erittäin tärkeää pitää mielessä.

Kun olemme hyväksyneet palautuksen, palautamme rahat sinulle käyttämälläsi maksutavalla. Käsittelyyn kuluu yleensä noin viikko.