Maksut

Maksut

Meiltä voit ostaa laadukkaat hiusvärit edullisesti – ja voit maksaa tilauksesi juuri sinulle sopivalla tavalla. Toimimme ainoastaan verkossa, joten olemme panostaneet maksuvaihtoehtojen monipuolisuuteen ja joustavuuteen.

Verkkokaupan maksutavat:

  • Maksukortti – maksa hiusvärit verkkokaupan kassalla Visalla, MasterCardilla tai American Expressillä. Korttimaksut käsittelee yhteistyökumppanimme Bambora, jonka palvelussa suoritat maksun.
  • Verkkopankki – voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankkisi kautta. Maksaminen on nopeaa ja helppoa, ja tilaus siirtyy käsittelyyn välittömästi.
  • MobilePay – käytä älypuhelimeesi asennettua MobilePay-sovellusta ja maksa hiusvärit helposti sen kautta.
  • Lasku – voit maksaa tilauksesi laskulla, jonka myöntää Collector Bank AB. Laskun valitessasi saat 14 vuorokautta maksuaikaa.

Yksityisyys ja tietoturva

Kaikki maksutapahtumat suoritetaan suojattuja yhteyksiä käyttäen, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Kukaan ei pääse käsiksi maksukorttisi tai pankkitilisi tietoihin, emmekä me säilytä niitä omissa järjestelmissämme.

Myös kanssamme yhteistyössä toimivat maksupalvelujen tarjoajat noudattavat EU-alueella vaadittuja tiukkoja tietoturvatoimia. Voit siis asioida verkkokaupassamme rauhallisin mielin ja tilata hiusvärit netistä turvallisesti!